viernes, 10 de junio de 2011

GATS I AL·LÈRGIES

Encara que personalment sóc més amant dels gossos que dels gats, penso que són una mascota ideal per a les persones que viuen soles o que usualment no estan a la seva casa molt temps ja que els gats són molt diferents als gossos, ells no necessiten constant atenció per part de l'amo com els cans….

En fi, són una mascota interessant, però algunes persones que volen adoptar un no poden per l'al·lèrgia a ells…. Però hi ha algunes mesures que es poden prendre per no haver de desistir d'això, clar, és una mica més d'esforç…

Per començar, els experts recomanen que t'asseguris abans que en realitat és al·lèrgia causada per l'animal, moltes vegades s'assumeix que així és i s'acaba abandonant al gatet o regalant-ho.

Quan has confirmat que en efecte, ets al·lèrgic als gats (en realitat és a una proteïna innòcua present en la saliva, orina o descamació de la pell de l'animal), el primer serà no permetre que aquest tingui contacte amb la teva habitació, i molt millor que no aprengui o s'acostumi a pujar als mobles.

A més, un bon especialista t'ajudarà a buscar una bona alternativa per evitar els molests símptomes de l'al·lèrgia com certes injeccions específiques.

En realitat, val la pena investigar una mica abans de desistir de la idea d'una companyia tan interessant com la del gat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario