miércoles, 19 de septiembre de 2018

CARACTERÍSTIQUES DELS LLITS PER A GOSSOS

Cada mascota necessita un lloc personal, un lloc privat en el qual puguin descansar i recuperar forces. Els gossos són animals actius, surten a passejar, juguen i molts no paren ni un segon quiets. Proporcionar-los un espai com llits per a gossos és fonamental per assegurar  el seu descans, fer una migdiada i oblidar-se una mica dels llits dels seus amos.

Com han de ser els llits per a gossos
És probable que et sentis aclaparat amb la quantitat de llits per a gossos que hi ha al mercat. Cal que escullis un lloc que sigui perfecte per a la teva mascota i des de Husse et donarem uns consells. La forma del llit és fonamental, haurà d'adaptar-se a la seva grandària, el seu pes i la seva mobilitat, si són molt actius com els cadells millor matalassos tipus niu i si ja tenen una edat, un matalàs ovalat sense vores altes.
La neteja és una altra característica a tenir en compte quan vols comprar un llit per a gossos. Busca que sigui fàcil de rentar i si  es pot desenfundar per posar a la rentadora, molt millor. El farciment dependrà de la mida del teu gos, a major pes millor ha de ser el farciment perquè el llit sigui confortable.


Llits per a gossos a Husse- Llit Paus: es tracta d'un llit per a gossos tou que garanteix el benestar i el descans de la teva mascota. Està fabricat amb materials d'alta qualitat i molt suaus, amb vores que protegeixen dels corrents d'aire. A més està disponible en tres formats diferents (S, M i L) que s'ajustaran a la mida de la teva mascota. - Llit Krypin: es tracta d'una acollidora cova perquè les mascotes juguin i puguin descansar. Està dissenyat per a gats o per a gossos de mida petita. El sostre pot ser fàcilment descomprimit per a una fàcil neteja, transport o si a la teva mascota li agrada dormir sense sostre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario