lunes, 23 de mayo de 2011

A HUSSE NO EXPERIMENTEM AMB ANIMALS


Recentment s'ha informat sobre els experiments hostils amb animals i s'ha demanat la suspensió i penalització d'un gran productor d'aliments per a animals. Aquesta és la raó per la qual ens agradaria informar-li sobre la investigació que es duu a terme en el nostre Centre d'Investigació, Estudi i Desenvolupament d'aliments Husse a Suècia.
La missió de la nostra empresa és aconseguir la millor qualitat dels aliments sent respectuosos amb la Natura i tots els animals. El nostre equip de veterinaris i experts en nutrició treballen per aconseguir sempre la millor composició en els aliments amb la finalitat de millorar sempre la qualitat.
La investigació que realitzem en el nostre Centre es limita a una investigació respectuosa amb els animals. El propòsit d'aquesta investigació és millorar i aconseguir el millor aliment per als nostres gossos i gats.
En cap cas s'utilitzen procediments mèdics o quirúrgics. La investigació es limita al registre de consum d'aliments, valoració dels excrements,.. A Suècia les investigacions o estudis amb animals estan estrictament regulats per lleis molt estrictes i molt recents. Prenent en consideració aquestes lleis, la investigació que es realitza en el nostre Centre d'Estudi NO pot ser considerada com a experimentació en animals.
Alguns exemples d'investigació en el nostre Centre d'Estudi / Investigació:
        - Gust: s'ofereixen diversos aliments al mateix temps. Es registra el consum i es compara.
        - Digestibilitat: es calcula sobre la base de dades de consum d'aliments i anàlisis dels excrements.
        - Excrements: s'estudia i registra la consistència.
        - Creixement: es comprova el pes dels cadells i s'analitza la corba de creixement segons el tipus d'alimentació.
        - Pell: s'estudia i registra el color de la pell i la lluentor en el pèl.
Tots els gossos i gats que es troben en el nostre Centre disposen de grans espais interiors i tenen possibilitat de sortir a l'exterior sempre que volen per moure's o jugar amb uns altres. Sempre observats i ben cuidats pels nostres veterinaris i responsables del Centre.
Estem convençuts que els nostres estudis es realitzen d'una manera amigable i respectuosa amb els animals. Tots els propietaris d'animals, clients i inspectors que visiten les nostres instal·lacions de producció tenen la possibilitat de visitar el nostre Centre d'Investigació / Estudi.
El benestar dels animals és de summa importància per a la nostra empresa. La investigació que realitzem creiem que és necessària per al desenvolupament dels aliments i aconseguir així la millor qualitat.
Estem convençuts que la nostra investigació / estudi / desenvolupament contribueix al benestar dels nostres amics animals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario